Minä


Poika alotti työn ohella kaksivuotisen taidekoulun.

kädet

punavuori


 Kesällä 2014 sain asuntoni myytyä ja muutin keskustaan pieneen kattohuoneistoon. Siinäkin prosessissa tuli käytyä koko tunnekirjo läpi. Onneksi kuitenkin ratkaisu tuntuu edelleen oikealle ja hyvälle.
 Tältä näyttää uunituore sisustustekstiiliartesaani


Poika valmistui samana päivän talonrakentajaksi

 Juhlat saivat uuden käänteen, kun saatiinkin todella helteinen
 päivä, oltiin varauduttu sadepäivään. Koitettiin vaihtaa kahvi kylmiksi juomiksi..
 Teemana juhlille oli rentous, pukeudu enemmin ali kuin yli, ja paljaat varpaat.


              
                                

Olen kovaääninen, puhelias, iso näkyvä persoona, vastapainona yksin viihtyvä erakko, eli sosiaalinen erakko kuvaus sopii minuun, viihdyn kummassakin roolissa hyvin.

Pohdituttaa kertoa missä olen hyvä, mietityttää aina kysymys, mihin tai keneen verrattuna?

Olen rohkea, kokeileva ja helposti innostuva, teen ensin ja mietin vasta jälkeenpäin. Omaan runsaan ja hyvän mielikuvituksen, olen kekseliäs ja lapsellinen.

Olen myös oppinut tiimityöskentelyn, olen helposti jyräävä ja tuon omia mielipiteitäni vahvasti esiin. Olen opetellut kuuntelemaan muita ja oppimaan muiden näkemyksistä. Ja mikä parasta, olen oppinut etten pärjää yksin vaan on upeeta oppia ja kuunnella muita.

Haalin aina töitä ja projekteja, niitä on aina monta samanaikaisesti, ne pitää minut vireessä. Teen kuitenkin jokaisen työn loppuun, en pysty elämään keskeneräisten asioiden kanssa, puurran mielummin vaikka yöt nukkumatta.

Olen ahkera, tarkka ja aikaansaava. Vaikeissa ja ongelmallisissa tilanteissa, kyselen ja kokeilen niin kauan, että onnistun ratkaisemaan ongelman.

Elämänasentteni on köyhäily, en tykkää paljosta tavarasta . Kaikkea kaunista ja ihanaa ei tarvitse itse omistaa, riittää kun voi ihailla vaikka netissa, kirjat saa kirjastosta ja tavaroita, koneita voi lainata.


Olen syönyt yhden elämäni maukkaimman aterian lattialla, hyvässä seurassa, kuluneista muovipurkeista ja mukeista. Inhoan eriarvoistamista ja rahanvaltaa.
Kaikesta en kuitenkaan ole valmis luopumaan, asunnon haluan pystyä maksamaan, vaatteet on ihania ja omat tietyt kalliit meikit, en kestä olla ilman niitä!
Tämä on asia josta voisin kirjoittaa paljon, mutta jätän tällä kertaa tähän, tästä voidaan puhua enenmmän kahvikupin äärellä.

Poika
Käden on taiteillut,    http://www.nazareno-tubaro.com/detalle.php?id=55


                   

                               Käsillä tekemisen innostus on onneksi tarttunut myös poikaani.
                                Pojan arvokkain esine on päätynyt meille erään lääkärin jäämistöstä

                      maalattu 2008